Ayvacık’ta Kültür, Doğa, Turizm ve Spor Derneği kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Ayvacık’ta Kültür, Doğa, Turizm ve Spor Derneği kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 17:51

Ayvacık’ta Kültür, Doğa, Turizm ve Spor Derneği kuruldu

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Ayvacık İlçesi’nde yeni kurulan, Ayvacık Kültür, Doğa, Turizm ve Spor Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ayvacık Belediyesi Atatürk Kültür Parkı’ndaki açılışa Ayvacık Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ünal Şahin de katıldı. Başkan Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, bu derneklerin ve kooperatiflerin kurulmasının Ayvacık için değerli olduğunu söyledi. Bu tür derneklerin İlçenin kalkınmasına değer katacağını vurgulayan Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“Bu derneğin adı güzel olmuş, tebrik ediyorum. Turizm, doğa, kültür ve spor ilçemizin iç içe olduğu kavramlardır. Dernekler ve kooperatifler İlçemizde var ama bir başkan geliyor oturuyor koltuğa, gelsin çaylar gitsin çaylar. Bir de araba, bir de maaş. Halkla el ele çalışarak İlçemiz için bir şeyler yapılması gerekir. Yeni dernekler ve kooperatifler kurularak İlçemizi kalkındırılması hızlandırılmalıdır.” 

Konuşmanın ardından Ayvacık Kültür, Doğa, Turizm ve Spor Derneği Başkanı Hasan Sezer, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'e teşekkür plaketi takdim etti. Ardından da açılış yapıldı.

İpek GÜNEY / AYVACIK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!