Aytuğ Atıcı, Çukurova'nın konuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Aytuğ Atıcı, Çukurovanın konuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 12:43

Aytuğ Atıcı, Çukurova'nın konuğu oldu

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA Çukurova Belediyesi'nin "Her Ayın 19'unda Saat 19.00'da" düzenlediği konferanslar dizisi bu ay CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın katılımı ile Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
“Türkiye son 15 yılda neler kaybetti?” adlı sunumuyla çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Mersin Milletvekili Atıcı, salonu dolduran vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. Atıcı, “15 yıldır teslim olmadık ve teslim olmayacağız. Kaybettiklerimiz büyük ama hepsini geri alabiliriz. Herşeyi kaybettik ama umudumuzu kaybetmedik.Biraz umut kırıklığınız varsa CHP’li belediyelere bakın. Biz Çukurova’yı, Çankaya’yı nasıl yönetiyorsak Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz” dedi. 

Etkinliğe CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda partili de katıldı.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlara panele gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, "Bugün konuğumuz olan Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’ya çok teşekkür ediyorum. Gelecek ay panelimizde Sayın İlker Başbuğ paşamız bizlerle birlikte olacak" dedi. Çetin, Atıcı’ya plaket ve çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!