Ayto Ve İŞKUR’un Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ayto Ve İŞKUR’un Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 10:32

AYTO VE İŞKUR GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve İŞKUR İl Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen KOSGEB onaylı ‘Temel Girişimcilik Eğitimlerinin’ bir yenisi daha önümüzdeki günlerde başlıyor.
Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen KOSGEB onaylı eğitimler Aydın Ticaret Odası yükleniciliğinde devam ediyor. Eğitimin 1. Grup 16-26 Kasım, 2. Grup 30 Kasım-10 Aralık 3.grup ise 14-24 Aralık tarihleri arasında 9 fiili gün ve 70 saat olmak üzere eğitimler 16.00-22.30 saatleri arasında günde 8 saat olarak Aydın Ticaret Odası binasında düzenlenecek.
Girişimcilik İşletmecilik eğitim programına; 19-65 yaş arasında, kuruma kayıtlı olan, öğrenci, işsiz, çalışan ve emekliler katılabilecek. Girişimcilik İşletmecilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak ve son 6 ayda İŞKUR tarafından düzenlenen şartları aranır. Bu şartları sağlayan herkes durum ayırt etmeksizin programa katılabilecek. Çalışanlar ve emekliler de devam zorunluluğuna uyduğu sürece bu eğitime katılabilecek.
MÜLAKATLAR 11 KASIM’DA
Girişimcilik-İşletmecilik Eğitimi mülakat tarihi 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00-13.00 saatleri arası Aydın Ticaret Odası’da yapılacak. Kursiyerlerin GSS veya İş Kazası Meslek Hastalığı pirimleri İŞKUR tarafından karşılanacak. İşsiz olanlar ile emekli olmayan katılımcılara günlük 20 TL cep harçlığı verilecek. İşsizlik ödeneği alanlar katılımcı olarak seçilirse, ödenekleri kesilmeyecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere KOSGEB Onaylı Girişimcilik Belgesi verilecek. Girişimcilik eğitimlerinde, katılımcılara, girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine çalışmalar düzenlenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!