Aytemiz Alanyaspor'da 'Surfboard' sponsorluğu

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyasporda Surfboard sponsorluğu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 14:34

Aytemiz Alanyaspor'da 'Surfboard' sponsorluğu

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü ve Alman pazarlama firmasıyla imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında kulübe 'Surfboard' adlı yeni fitness aletleri hibe edildi.
Almanya'nın en büyük 5'inci pazarlama firması, sponsorluk anlaşması kapsamında dünyada yeni antrenman trendi olan 20 adet 'Surfboard' adlı fitness aletini Aytemiz Alanyaspor Kulübü'ne hibe etti. Bu amaçla düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, firmanın Almanya CEO'su Stefan Hense, Türkiye CEO'su Ferhat Uras, eğitmen Jennifer Leopold ile Aytemiz Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kayacan katıldı.
Almanya'dan gelen antrenör Jennifer Leopold tarafından Aytemiz Alanyaspor'un A takım ve alt yapısındaki 10 antrenöre eğitim verildi. Eğitim alan antrenörler global sertifika almaya hak kazandı. Türkiye'de ilk kez Aytemiz Alanyaspor kulübü tarafından kullanılan Surfboard aletleri, A takım ve alt yapı takımlarının kondisyon, denge ve kas gelişimleri için kullanılacak. Firma ayrıca Aytemiz Alanyaspor'a yeni nesil fitness aletlerinin de sponsorluğunu yapacak.
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yabancı bir ülkeden de kulübe bir firmanın sponsor olmasının ve bu spor aletini Türkiye'de ilk kez Aytemiz Alanyaspor'un kullanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Çavuşoğlu, antrenör Jennifer Leopold'a üzerinde futbolcuların imzaları yer alan Aytemiz Alanyaspor forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!