Aytemiz Alanyaspor'da hedef seyircisi önünde galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyasporda hedef seyircisi önünde galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 11:16

Aytemiz Alanyaspor'da hedef seyircisi önünde galibiyet

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA)- AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig'de sahalarında oynayacakları ilk maçı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
BAYRAMLAŞMA STÖRENİ YAPILDI
Aytemiz Alanyaspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaştı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve turuncu yeşilli futbolcular tek tek bayramlaştı. Sahalarının bakımda olması nedeniyle ilk maçlarını Antalya Stadı'nda oynadıklarını hatırlatan Başkan Çavuşoğlu, cumartesi günü oynayacakları Trabzonspor müsabakasını kazanacak güçte olduklarını belirtirken şöyle dedi:
"Önümüzdeki günlerde Türkiye adımızdan sıkça bahsedecek. Trabzonspor maçı, Süper Lig tarihimizde sahamızda oynayacağımız ilk karşılaşma olacak. Hepimiz için çok önemli. Bu haftayı kayıpsız atlatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah bu ligde çok güzel işler yapacağız. Şartlar ne olursa olsun biz bir aileyiz. Hepimiz birbirimize destek olacağız."
Teknik direktör Hüseyin Kalpar ise, "Hepinizin bayramı mübarek olsun. İnşallah bu güzel günümüzü daha da güzelleştirerek devam edeceğiz. Oyuncularımla birlikte ik maçımızda iyi sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!