Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 22:17

Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA(Antalya), (DHA) – SPOR Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor, pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Donald Guerrier dışında eksik bulunmuyor. 
ŞUT ÇALIŞTILAR
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleşen son idmanda futbolcular orta ve şut ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Guerrier dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda ağrıları nedeniyle Ismail Aissati, Nuru Suley ve Lamine Gassama, antrenör Kortan Aktürk gözetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe ile ilk kez bir lig mücadelesine çıkacak. Ligde oynadığı ilk 6 maçta inişli-çıkışlı bir performans sergileyen turuncu yeşilliler, bu durumu düzelterek çıkış yapmayı hedefliyor.
Aytemiz Alanyaspor geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Rakip kalelere 8 gol atan turuncu yeşilli takım, kalesinde ise 13 gol gördü. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!