Aytemiz Alanyaspor- Antalyaspor: 1- 1

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor- Antalyaspor: 1- 1
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:29

Aytemiz Alanyaspor- Antalyaspor: 1- 1

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'e milli maç nedeniyle verilen arada hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor, karşılaştıkları hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Akdeniz temsilcileri Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda karşılaştı. Aytemiz Alanyaspor karşılaşmaya Ufuk Ceylan, Wanderson Baiano, Barış Baştaş, Ceyhun Gülselam, N'Skala, Maniatis,Taha Yalçıner, Efecan Karaca, Lucas Villafanez, Hasan Ayaroğlu, Papiss Cisse 11'i ile Antalyaspor ise Ferhat, Cissokho, Osman, Charles, Drole, Barrada, Mevlüt, Musa, Chico, Serdar ve Salih 11’i ile çıktı.
Mücadelenin 34'üncü dakikasında gelişen Alanyaspor atağında rakip defans oyuncunun hatasından faydalanan Villafanez kaleci Ferhat'ı çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı. 82'inci dakikada ise gelişen Antalyaspor atağında Mustafa İnan'ın sert şutuyla havalanan top defans oyuncularına çarparak ağlara gitti ve skor 1- 1 oldu.
Karşılaşma 1-1 sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!