Aydın'ın tanıtım filmine ödül

Güncelleme Tarihi:

Aydının tanıtım filmine ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 15:00

Aydın'ın tanıtım filmine ödül

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından ilin tanıtımı için hazırlanan kısa film, İstanbul Turizm Filmleri Festivali'nde jüri ve festival özel ödülünü kazandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nca hazırlanan, müzikleri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nca yapılan film, ilin tarihini, kültürünü, turizmini ve geleneksel zenginliklerini öne çıkarıyor. Gelecek günlerde başka uluslararası festivallerde de yarışarak Aydın'ı tüm dünyada tanıtmaya devam edecek kısa film, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Youtube sitesinden izlenebiliyor.

Aydın'ın tanıtım için her türlü olanağı kullandıkları söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Kültürel ve folklorik değerleriyle Aydın, Türkiye'nin gözbebeğidir. Aydınımızın tanıtımını yapmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Heredot'un da dediği gibi; Aydın, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü. Herkesi bu güzelliklerimizi ve bize has değerlerimizi görmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!