Aydın'da 65 kişi memuriyetten ihraç edildi

Güncelleme Tarihi:

Aydında 65 kişi memuriyetten ihraç edildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:02

Aydın'da 65 kişi memuriyetten ihraç edildi

Haberin Devamı

AYDIN'da açığa alınan İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka'nın da aralarında olduğu kent genelindeki 65 kamu görevlisi, memuriyetten ihraç edildi.
Resmi Gazete'de yayımlanan kanun hükmündeki kararnameyle bugün Aydın'da 65 kamu görevlisi, memuriyetten ihraç edildi. İhraç edilenlerin arasında, açığa alınan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Nihat Kahraman'ın da bulunduğu öğrenildi. Meslekten ihraçların dağılımı ise şöyle oldu: Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) çoğu sağlık çalışanı ve idari personel olan 29 kişi, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde görevli 4 kişi, Efeler Belediyesi'nde görevli 2 kişi, Nazilli Belediyesi'nde görevli 2, Bozdoğan Belediyesi'nde görevli 2, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda uzman 1 kişi, İçişleri Bakanlığı kadrosuna bulunan 3 kişi, öğretmen olan 2 kişi, veri hazırlama ve kontrol işletmeni 1 kişi, Maliye Bakanlığı kadrosunda bulunan 2 kişi ile Gelir İdaresi Başkanlığı kadrosunda bulunan 1 kişi ile birlikte çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından toplam 65 kişi ihraç edildi.
Meslekten ihraç edilenler arasında çok sayıda polis de bulunuyor. İhraç edilen polisler arasında öne çıkan ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü görevinden 8 Ekim'de alınan, 16 Kasım'da ise açığa alınan Harun Çolak ile İncirliova İlçe Emniyet Amiri iken açığa alınan Baki Baş oldu.
Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!