Aydın'da 5 engelli vatandaşa destek

Güncelleme Tarihi:

Aydında 5 engelli vatandaşa destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 15:12

Aydın'da 5 engelli vatandaşa destek

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, 3 ihtiyaç sahibi engelliye tekerlekli sandalye, 1 kişiye akülü araba, 1 görme engelliye de beyaz baston hediye etti.

Aydın'da kimi doğuştan kimi sonradan bedensel engelli olan ve başkalarına bağımlı hale gelen vatandaşlara yardım eli uzatılmasını sağlayan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) ekiplerine verdiği talimatla engellilerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri sahiplerine ulaştırdı. Son olarak Kuyucak'ta 3 aileye tekerlekli sandalye, 1 aileye akülü araba, bir görme engelliye de beyaz baston hediye eden ekipler, çeşitli nedenlerle yatağa ve ailesine mahkum olmuş 5 vatandaşın yüzlerini güldürdü.

Kuyucak Yenimahalle'de oturan 83 yaşındaki Raziye Tosun, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye için teşekkür ederek, 2.5 yıldır Kuyucak'ın içine hasret kaldığını kaydetti. Tosun, "2.5 yıldır hiçbir yer görmedim. Kuyucak'ın içerisini çarşılarını ve sokaklarını gezmeyi çok özlemiştim. Artık gezebileceğim. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bana el uzattı, beni bu ev hapsinden kurtardılar" dedi.

Burhan CEYHAN/ KUYUCAK (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!