Avukatlık yemin töreni huzurevinde yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Avukatlık yemin töreni huzurevinde yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 14:43

Avukatlık yemin töreni huzurevinde yapıldı

Haberin Devamı

Çanakkale Barosu'nda bir ilk gerçekleşerek ilk kez Merkez dışında yemin töreni düzenlendi. Törenle, İlknur Kanza yemin ederek avukatlığa ilk adımı attı.
Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı Huzur Evi'nde gerçekleşen törene Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve davetliler katıldı.
Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, baronun ilk kez merkez dışında tören yaparak bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, "Biga'daki birbirinden değerli meslektaşlarıma yeni bir meslektaşımızın daha dahil olmasından mutluluk ve onur duyuruyoruz. Genç avukatımızın mesleğimizi en iyi şekilde icra edeceğinden eminiz" dedi.
Konuşmasının ardından Şarlan, avukatlık yeminini eden İlknur Kanza'ya mesleğini icra edebilmesi için gerekli olan ruhsatını verdi. Kanza'ya
cüppesini duayen avukatlar Ahmet Erdal, Ali Erdoğan Üzel ile yanında stajını yaptığı Tuğba Karagöz ve Özlem Meriç Okar tarafından giydirildi. Baronun hediyesi de Biga ilçe temsilcisi Avukat Yasin Öztürk tarafından verildi. Huzurevi sakinlerinin de bulunduğu yemin töreni duygusal anlar yaşandı.
Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!