GeriSeyahat Avrupa’nın en lüks SPA otelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

Talassoterapi ve vinoterapi gibi doğal tekniklerle vücut bakımı ve masaj tedavisi yaptırıp, termal suların rahatlatıcı etkisinden çıkıp yogayla huzur bulmak için Portekiz’den Fransa’ya Avrupa’nın en lüks SPA otellerini sizin için seçtik...

ROME CAVALİERİ HOTEL, ROMA

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

İtalya
Sonsuz huzur deposu
İtalyan stiline yeni bir boyut getirerek şık ve şaşaalı bir ambiyansa sahip olan otel, şehrin merkezinde.Shiatsu (400 TL) ve Ayurveda yoga (400 TL) gibi kendinizi şımartabileceğiniz tedavi ve iyileştirme yöntemleri dahil her türlü masaj ve rahatlama etkinliğinin sunulduğu 10 bakım odasıyla Grand SPA Club’a giriş otel misafirleri için 100 TL, dışarıdan gelenler için 150 TL. (Çift kişilik odalarda kişi başı 565 TL, romecavalieri.com)

SİX SENSES DOURO VALLEY HOTEL, LAMEGO

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

Portekiz
Denge ve uyum için
Vadinin tepesinde, üzüm bağları arasında, nehir manzaralı, 19’uncu yüzyıldan kalma muhteşem bir malikâne, günümüzde restoran ve yüzme havuzu da bulunan 41 odası, dokuz süiti ve yedi villasıyla bir otel ve spa merkezi.

Doğanın lütuflarının yörenin gelenekleriyle harmanlandığı SPA merkezinde, bedensel denge ve uyumu sağlamak isteyenler için Thai masajı (400 TL)  ve oryantal masaj (350 TL) gibi seçenekler de mevcut. Bazı terapilerde özellikle üzüm ve şarabın kullanıldığı SPA merkezinin toplam 11 odası var. Burada uygulanan vücut bakım işlemleri 160 TL’den başlayan fiyatlarla. (Çift kişilik odalarda konaklama 400 TL, sixsenses.com)

LES SOURCES DE CAUDALİE,BOURDEAUX-MARTİLLAC

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

Fransa

Üzümle gelen rahatlık
Bordeaux şehir merkezinden 20 dakika uzaklıkta. Tesiste, 21 süit ve 40 oda var. Mineraller bakımından zengin kaplıca suyunu üzüm, üzüm çekirdeği ve şarapla birleştiren çeşitli masaj ve rahatlama teknikleriyle hizmet veriyor. (Çift kişilik odalarda konaklama kişi başı 465  TL, vinoterapi bakım kürü 700 TL, sources-caudalie.com)

LAS ARENAS BALNEARİO RESORT, VALENCİA

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

İspanya

Büyüleyici dinginlik

1898 yılında inşa edilen tesisin 243 odası ve 10 süiti var. Otelin SPA merkezinde misafirler sauna, soğuk su havuzu, buhar banyosu, kar çeşmesi, jakuzi gibi seçeneklerin bulunduğu termal turlara (230 TL) katılabilecekleri gibi, dilerlerse aromaterapi kabinlerinde dinginleştirici müzikler eşliğinde vücut ve yüz masajı yaptırabilirler. (Çift kişilik odalarda konaklama dahil SPA paketi kişi başı 560 TL, hotelvalencialasarenas.com)

LA RESERVE GENEVE HOTEL& SPA,CENEVRE

Avrupa’nın en lüks SPA otelleri

İsviçre

Mutlak mutluluk kaynağı
Cenevre Gölü kıyısında, hoşça düzenlenmiş yemyeşil bir parkın içinde. 17 süiti ve 85 odası var. SPA merkezindeki 11 bakım odasının her birinde lipo masajı ve yüz masajı gibi dokuların yenilenmesini sağlayan teknikler ve güzellik konusunda her türlü bilimsel sağlık tedavisi uygulanıyor. (Çift kişilik odalarda kahvaltı ve konaklama dahil SPA paketi kişi başı 680 TL, lareserve.ch)

False