Zorla evlilikten son anda kurtuldum

Güncelleme Tarihi:

Zorla evlilikten son anda kurtuldum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2010 15:14

ALMANYA'da sosyetenin en tanınmış kuaförleri Hatice Nizam ve Ayşe Auth (sağda) isimli Türk ikizlerden Ayşe (42), "Gözyaşı ve şampanya tadındaki özgürlük" (Freiheit schmeckt wie Traenen und Champagner) adlı biyografisini anlatan bir kitap yazdı.

Haberin Devamı

Esther Schweins, Patricia Riekel ve Mariatta Slomka gibi ünlü sanatçıların berberliğini yapan Türk kuaför Ayşe Auth kitabında, 19 yaşındayken Türkiye'de babası tarafından zorla evlendirilmek istediğini anlattı.


15 yaşına kadar yanında büyüdüğünü babaannesinin çok ağır hasta olduğu ileri sürülerek babası tarafından alelacele Balıkesir'in Susurluk kazasına çağrıldığını belirten sosyete kuaförü Ayşe Auth, "Baktım durum ciddi, hemen Hannover'deki eski aşkım Bekir ile yıldırım nikahı yaptım. Böylece babamın evlendirme planından son anda kurtuldum. Evliliğimi kabul etmediği için babamla uzun süre görüşmedik. Kendisiyle ölümünden kısa bir süre barışmıştık" dedi.


Kitabın İntegral Yayınevi tarafından önümüzdeki günlerde piyasaya sürüleceği açıklandı. Mesleklerinde "Hollwood Sarışını" olarak tanınan ikizler 1996'da Almanya'nın en iyi kuaförü seçilmişlerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!