Zanlı da polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış

Güncelleme Tarihi:

Zanlı da polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2023 11:23

Almanya’nın başkenti Berlin’de salı günü yaşanan ve ülke genelinde büyük infial yaratan çocuk cinayetinin detayları belli olmaya başladı. 5 yaşındaki Anışsa’yı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki şüphelinin, ailenin yakını olduğu ve olay günü çocuğun Polonya asıllı annesinin de parkta bulunduğu kaydedildi. Bild gazetesi, 19 yaşındaki zanlının isminin Gökdeniz olduğunu yazdı. Önce gözaltına alınan Gökdeniz hakkında daha sonra tutuklama kararı çıkartıldı.

Haberin Devamı

OLAY salı günü Berlin’in Pankow ilçesindeki Bürgerpark’ta gerçekleşti. Polonyalı anne, 1, 2, 4 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla parka gitti. Ailenin yakını olan 19 yaşındaki Gökdeniz da onlara parkta eşlik etti. Bir ara yiyecek almaya giden anne çocukları da güvendikleri için Gökdeniz’e teslim etti. Gökdeniz ise 5 yaşındaki Anışsa’yı tuvalete götürmek için diğer çocukları parktakilere emanet ederek oturdukları banktan ayrıldı. Kısa bir süre sonra parka gelen anne kızını beklemeye başladı. Ancak zanlı, yaklaşık 20 dakika sonra gelerek Anışsa’yı kaybettiğini söyledi. Paniğe kapılan anne yanındakilerin de yardımıyla park alanında arama yaptı.

POLİSİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİ
Daha sonra polise ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis geldi. Gökdeniz’in de görgü tanığı olarak burada polise durumu anlattığı ve onlarla birlikte aramaya başladığı belirtildi. Ancak zanlının, kızın bulunmaması için polisi yanlış yerlere yönlendirdiği tahmin ediliyor. Olay yerine polis helikopteri de gelerek park alanında arama çalışmalarına destek verdi. Acı haber ise akşam saatlerinde geldi. 5 yasındaki Anışsa, ağır yaralı ve bilincini kaybetmiş olarak, olay yerinden yaklaşık 700 metre uzaklıkta bulundu. Olay sonrası kendini kaybeden anneye psikolojik destek sağlandı. Polis gece geç vakitlere kadar park alanında delil aradı. Gözaltına alınan Gökdeniz, daha sonra tutuklandı.

Zanlı da polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış

Zanlı da polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış

Zanlı da polisle birlikte arama çalışmalarına katılmış

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!