Yıldız futbolcuya hırsız şoku!

Güncelleme Tarihi:

Yıldız futbolcuya hırsız şoku
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2022 11:36

Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Thomas Müller’in villasına, 13 Eylül’de Barcelona ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında hırsız girdi. Hırsızların evdeki değerli saatleri alıp kaçtığı belirlendi.

Haberin Devamı

POLİS, hırsızların maçın ikinci yarısı başlamak üzereyken saat 22.00 sıralarında eve girdiklerini açıkladı. Kimliği henüz tespit edilemeyen hırsızlar eve girdiğinde ise özel güvenlik şirketine bağlı alarm devreye girdi. Şirketten yapılan ihbar üzerine polis ekipleri 10 dakika içinde ünlü futbolcunun villasına gitti. En yakın yerdeki Holzkirchen’den ilk devriye olay yerine vardığında en az iki hırsızın yaya olarak kaçtığı belirtildi.
Hırsızların büyük vurgun yaptığını yazan Bild gazetesine göre, olayın yaşandığı gün 33 yaşına giren Müller’in en az 17 değerli saati çalındı. Gazete, bunların arasında ‘Rolex’ marka saatlerin olduğunu yazdı. Saatin yanı sıra değerli eşya ve nakit paranın da alındığı, evden çalınanların toplam değerinin yaklaşık 500 bin Euro olduğu ifade edildi. Polis Sözcüsü Martin Emig, Bild’e yaptığı açıklamada, “Kimliği belirsiz kişilerin en özel alana girdiği bu tür suçlar, doğal olarak halkın güvenlik duygusunu tedirgin ediyor. Failleri tüm hızımızla arıyoruz” dedi.

Yıldız futbolcuya hırsız şoku

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!