"Yeniden çalıştığımızda ben bir kadın olacağım"

Güncelleme Tarihi:

Yeniden çalıştığımızda ben bir kadın olacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 11:40

İngiltere’nin ilk transeksüel askeri pilotu Ayla Holdom, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmeden önce Prens William ile bir araya geldiğini ve kendisi de ambulans pilotu olarak görev yapan prense “ “Bir daha birlikte çalıştığımızda ben bir kadın olacağım” dediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Prens William’ın düğününe de bir kadın olarak katıldığını söyleyen Holdm “O bana anlayış gösterdi ve destek oldu” dedi.

30 yaşındaki Holdom, orduda cinsiyet değiştirdiği için hiç bir zorlukla karşılaşmadığını da belirtti ve “Ben kadın olarak da erkek olarak da onlardan biriydim. Tüm meslektaşlarım bana destek oldu. Sanırım en başta biraz şaşırdılar çünkü ben erkek rolü oynamakta çok başarılıydım. Maço bir şekilde yürüyor, maço bir şekilde oturuyor, maço bir şekilde konuşuyordum” dedi.

Yeniden çalıştığımızda ben bir kadın olacağım


Daily Mail gazetesine konuşan Holdom sözlerine “Meslektaşlarım beni olduğum gibi kabul etti. Benim gibi insanların bir köşeye çekilip dövüldüğü dönemlerde yetişen yaşlı askerler bile yanıma gelip beni tebrik etti” diyerek devam etti.

Holdom şu anda Kuzey Devon’daki askeri üste bir erkekken evlendiği karısı Wren ile birlikte yaşıyor. Çift, Holdom’un cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmeden önce dondurduğu spermlerini kullanarak bir de çocuk sahibi oldu.

Holdom, kendisi gibi biseksüel olan karısının cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesine tam destek verdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!