Yeni yıla kim nerede girecek

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla kim nerede girecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2012 16:11

ALMAN televizyon kanallarının ve sinema dünyasının sevilen jönü Erol Sander, yılbaşı gecesini Münih’te arkadaşlarıyla kutlayacak.

Haberin Devamı

Noel günlerini Fransız Alpleri’nde ailesiyle birlikte geçiren ünlü oyuncu, yeni yıla Münih’te yatılı okuduğu lise döneminden arkadaşlarıyla ‘merhaba’ diyecek.

Eski arkadaşlarıyla yıllar sonra bir dost evinde buluşacak olmanın sevincini yaşadığını belirten Erol Sander, “Çevreyi rahatsız etmeden, kimsenin sinirini bozmadan sabaha kadar eğleneceğiz” dedi.

ERKENDEN YATACAK
Alman kabare dünyasının ünlü şovmeni Django Asül yılbaşına nasıl gireceğini de esprili anlattı:

“Ben yılın son 110 gününde 112 defa sahnedeyim. 31 Aralık’ta da saat 14.00’te Münih’te son defa sahneye çıktıktan sonra, her sene olduğu gibi en geç saat 22.00’de yatıp, 1 Ocak’ta sabah erken kalkıp bir saat koşuya çıkıyorum.”

SILA MAURİTUS’TA
Sıla Şahin, yılbaşı öncesi erkek arkadaşı Jörn Schlönvoigt ile Mauritus adasına gitti.

Yeni yılı burada karşılayacak olan Şahin, “Yeni yıla daha mutlu ve enerjik başlamak için güzel bir tatil planı yaptık. Burada hava sıcak, bol bol yüzüp dinleniyorum. Yeni yılda sevenlerimin karşısına daha dinamik çıkmak istiyorum” dedi.

ÖZDEMİR EVDE
Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir, yeni yıla Berlin’de girecek. Yılbaşı akşamı evinde olacağını belirten Özdemir,

“Küçük çocuklarla bir yerlere gitmek oldukça zor. Savaşsız, kavgasız, özgür ve barış dolu bir yıl olması dileğiyle” dedi.

AİLE VE EĞLENCE
Miss turkuaz 2012 güzeli Damla Bingöl, yeni yılın ilk saatlerini evde ailesiyle geçirecek. Bingöl, “Gecenin ilerleyen saatlerinde de arkadaşlarımla eğlenmeye gideceğim” diye konuştu.

2013'ü aileleriyle karşılayacaklar
Baden Württemberg Uyum Bakanı Bilkay Öney: Yılbaşında evdeyim. Yılbaşını evde geçirmek bizde bir gelenektir. Berlin’de ailemin yanındayım. Tüm aile bireyleri, evde buluşup birlikte sohbet edip eğleniriz. Hep birlikte televizyonlardaki yılbaşı programlarını seyrederiz.
Tiyatro oyuncusu Erden Alkan: Yılbaşını burada, Almanya’da yakın dostlarımın evlerinde geçireceğim.
Yönetmen Hüseyin Tabak: Geleneksel olarak her yılbaşı ailece annemin evinde toplanıyoruz. Yılbaşı gecesi annemin yaptığı hindiyi yiyeceğiz. Ailece bir arada olmak çok güzel.
Dizi oyuncusu Serhat Çokgezen: Eşimle önce evde bir güzel kendi yaptığımız yemekleri yiyeceğiz. Ardından sokağa çıkıp barları dolaşıp, eş dostlarla vakit geçireceğiz. Gece yarısı da limana yürüyüp havai fişek gösterisini izleyeceğiz. Yeni yılın ilk saatlerinde Hamburg’ta konser verecek olan yakın arkadaşımız popçu Lara’yı izlemeye gideceğiz.
Kabareci Kerim Pamuk:Yeni yıla Hamburg’ta ailemle beraber evde gireceğim. Yoğun çalışma temposunda ailece vakit geçirme imkanı çok kısıtlı olduğu için yılbaşı bizim için önemli bir aile günü olacak.
Yazar Buket Alakuş: Yeni yılı eşim ve oğlumla birlikte Berlin’de geçireceğiz. Bir aile dostumuzun davetlisi olacağız. Zaten küçük bir çocuğu olan aileler için yılbaşı gecelerini dışarıda geçirmek oldukça zor.
Orkestra şefi Betin Güneş: Yeni yıla ailemle birlikte gireceğim. Yeni yılın herkese sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum.
Popçu Bahar Kızıl: Yeni yılı Freiburg’ta ailemle birlikte kutlayacağım. Yoğun iş temposunun arasında aileme fazla zaman ayıramıyorum. Birlikte vakit geçirmemiz için iyi bir fırsat olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!