Yeni yıl aşk ve para getirecek

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl aşk ve para getirecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2012 15:48

YILDIZLARIN insanlar ve doğa olayları üzerine etkilerini araştıran astrologlara göre her yıl bir gezegenin enerjisi insan ve doğa olayları üzerinde etki yapıyor.

Haberin Devamı

Yıldızlar güneşin etrafındaki yörüngelerinde ne kadar çok dönerse, dünya ve insanlar üzerindeki etkileri de o oranda arttıyor.

Astrologlara göre 2013 ‘Ay Yılı’ olacak. Ay enerjisi insanların duygu, coşku, ilham ve içsel dünyalarına etki edecek.

Ay’ın etkisi en çok Yengeç burcunu etkileyecek. Pozitif enerji sonucu 2013 yılında arkadaşlık, huzur, sakinlik ya da yenilenme çok büyük değer kazanacak.

YÜKLERDEN KURTULUN
Dünya genelinde bir değişim sürecine gireceğiz. İnsanlar arasında birlik ve dayanışma gelişecek. Uranüs’ün etkisi insanların üzerlerindeki fazla yükten kurtulmalarını sağlayacak.

Özellikle yılın ilk yarısında bu konuda yeni alternatifler insanların üzerinde biriken yükleri atmasına, daha rahat bir yaşam geçirmelerine olanak sunacak. 2013 yılında 25 Nisan, 25 Mayıs, 18-19 Ekim günlerinde yarım Ay tutulması, 9-10 Mayıs ile 3 Kasım’da ise Güneş tutulması yaşanacak.

FIRSATLAR DOĞACAK
Yeni yılda duygu ve önseziler mesleki yaşama etki ederek para açısından birçok kişiye şans getirecek.

Yeni yıl aşk bakımından da güzel geçecek. Ay’ın etkisiyle nemli ve ılıman bir iklim hakim olacak ve insanlar birbirine daha sıcak davranacak.

Avrupa genelinde gelecek yıl ekonomik kriz devam etse de hayalleri gerçekleştirmek için büyük fırsatlar doğacak. Satürn ve Neptün hemen hemen bütün yıl boyunca dünyayla bir üçgen oluşturacak ve bu, insanların sağlığını olumlu etkileyecek.

Plüton ve Uranüs’ün oluşturduğu kare ise volkan, deprem, terör saldırısı gibi problemlerin daha sık ortaya çıkmasına neden olacak. 16 Mart, 10 Nisan arası ve 20 Temmuz ile 7 Ağustos arası ve 20 Aralık ile 10 Ocak 2014 arası Mars’ın da etkisiyle en fazla tehlike beklenen tarihler arasında.

Burçlar nasıl etkilenecek
2013 yılında birçok astroloğun da görüş birliğine vardığı, yıldızların burçların aşk ve iş yaşamlarındaki etkileri şöyle;

KOÇ
Koçlar için aşk ve kariyer yılı olacak. 2013 yılında kariyer hedeflerine en kısa zamanda erişmek için çabalayacaklar. Nisan, Haziran ve Eylül ayları en başarılı aylar olacak.

BOĞA
Boğalar için çok iyi bir yıl olacak. Bu burçtakiler iş yaşamında yeteneklerini gösterme fırsatı bularak daha saygın bir kariyer elde edecekler. 2013 yılı yaz aylarına doğru aşk yaşamında hareketlilik olacak.

İKİZLER
Yeni yıl birçok değişimi beraberinde getirecek. ‘Tek’leri nisan, haziran ve aralık aylarında yeni aşk bekleniyor. Haziran sonuna kadar Jüpiter’in etkisinde olan bu burç iş yaşamında duygusal kararlara neden olacak.

YENGEÇ
Eş ya da sevgilileriyle geçirdikleri zaman artarak birlikte yeni hobi, seyahat ve benzeri aktiviteler olacak. Yılın ikinci yarısı yengeçler için daha güzel geçecek. Para konusunda sabırlı olması gereken yengeçleri iş yaşamında hazirandan sonra yükseliş bekliyor.

ASLAN
Özel yaşamın ön plana çıkacağı aslanlar bu yıl ilginç heyecanlarla karşı karşıya kalabilir. Bu burç 2013 yılında birçok değişime gebe. Aslanların sabırlı ve yeniliklere açık olmaları isteniyor. En iyi ay temmuz.

BAŞAK
Utangaç başaklar bu özelliklerini atarak aşk yaşamında daha aktif olacaklar. İş yaşamında ellerine birkaç fırsat geçse de istedikleri hedefe ulaşmada Jüpiter’in etkisinden yararlanarak mesleklerin daha da severek yürütecekler. Ekonomik açıdan eylül ve kasım ayları iyi geçecek.

TERAZİ
Sene başında yalnız terazileri yeni aşk beklerken birliktelik yaşayanlar içinse ani kararla alınan aktiviteler kendini gösterecek. Teraziler 2013’te sağlıklı bir yıl geçirecek. Jüpiter iş yaşamında hedeflerine ulaşmalarında yol gösterecek.

AKREP
Beklenmedik sürprizlerle karşılaşacaklar. İş yaşamını pozitif etkileyen sürprizin yanında iş yaşamında da değişiklik yaşanabilir. Birlikteliklerinde ise daha da güçlenme yaşanacak.

YAY
Mesleki yaşamlarında rahat bir dönem yaşayacak yaylarda aile ilişkileri daha da pekişecek. Temmuz ayından itibaren büyük duygusal yaşamında daha şanslı bir döneme girecekler. Yaylar için de sağlık açısından pozitif bir yıl olacak.

OĞLAK
Yeni yıla aşk hayatlarında çok iyi bir şekilde girecek olan oğlaklar özellikle mayıs ayında en çok hissedecekler. Pluto’nun etkisinde olan oğlakların çekiciliği aşk yaşamlarına da yansıyacak. Kariyerlerinde istedikleri hedeflere ulaşmak için aktif rol almak zorundalar.

KOVA
Temmuz ayına kadar ilginç deneyimlerle karşılaşacak kovaları yılın ikinci yarısında ise sakin bir dönem bekliyor. İlk altı ay aşk ve iş yaşamı hareketli geçecek kovaların doğada yapacakları aktiviteler sağlıkları üzerinde olumlu etkileri olacak.

BALIK
Balıklar Jüpiter’in etkisiyle yaratıcılıklarını kullanacakları bir yıl geçirecek, iş yaşamında olumlu etkileri gözlenecek. Yılın ilk yarısında evlenme ya da çocuk sahibi olma ihtimali yüksek olan balıklar temmuzdan sonra da sevdikleriyle aktiviteler gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!