Yeni doğan sekiz bebeğini öldüren anneye 14 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Yeni doğan sekiz bebeğini öldüren anneye 14 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 11:02

Almanya’nın Wallenfels kentinde yaşadığı evde dünyaya getirdiği sekiz çocuğunu da öldüren 45 yaşındaki Andrea G.’nin yargılanması tamamlandı. Coburg kentinde yargı önüne çıkan Andera G., 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

YARGILAMA sırasında çocuklarını boğarak öldürdüğünü itiraf eden Andrea G., tam olarak kaç çocuğunu öldürdüğünü ise hatırlamadığını açıklamıştı. Bavyera sınırları içinde kalan Wallens kentinde kiracı olarak yaşadığı evden taşındıktan sonra eve giren yeni kiracı, evin çatısında ve kömürlüğünde bebek kemikleri bulmuştu. Yapılan soruşturmada evin farklı bölümlerinde sekiz ayrı bebeğin kemiklerine ulaşılmıştı.

Yeni doğan sekiz bebeğini öldüren anneye 14 yıl hapis

TESPİT EDİLEMEDİ
Canavar ruhlu anne, 2003 ile 2013 yılları arasında dünyaya getirdiği sekiz bebeğini doğumdan hemen sonra öldürmekle suçlanıyordu. Ancak yapılan otopsi incelemesinde bebeklerin bazılarının doğduktan sonra mı öldüğü, yoksa ölü mü doğduğu tespit edilememişti. 14 yıl hapis alan kadının üç çocuğu da hayatta. Çocuklara el koyan gençlik dairesi, üç kardeşi de bakıcı alilere teslim etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!