Yazı piknikle karşıladılar

Güncelleme Tarihi:

Yazı piknikle karşıladılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 11:50

İsveç'te faaliyet gösteren Türk Gençlik Federasyonu, Umut Vakfı, Stockholm Galatasaraylılar Derneği, Akademisyenler Derneği ve Türk Tiyatro derneği ortaklaşa düzenlediği yaz pikniği şölen havasında geçti.

Haberin Devamı

Piknikte Stockholm Galatasaraylılar Derneği’nin geleneksel pilavı da misafirlere ikram edilerek mezunların geleneği Stockholm’de yaşatıldı. Pikniğe destek veren Türk örgütlerinin liderleri piknik etkinliğini ise şöyle değerlendirdiler.

Umut Eğitim ve Sağlık Yardım Vakfı Başkanı Erkan Giray: ”Değişik kulüplerin taraftarlarının, yardım sevenleri bir araya getirip, tatil öncesi birlikte kaynaşması her şeyden önce gençlerimizin bir araya gelerek eğlenmesi bizi en sevindiren bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz."

Stockholm Galatasaraylılar Derneği Başkanı Ufuk Akalınlı: “Bu piknik ile tüm Türkleri bir araya getirerek, bir ahenk yakalamayı arzuluyoruz. Her sene bu etkinliğimiz yeni katılımlarla genişleyerek bu amacımıza adım adım yaklaşıyoruz. Buda bizi memnun ediyor” dedi.

Türk Gençlik Federasyonu Başkanı Alev Akbaş: “Çok güzel bir girişim. Doğa ortamında gençler ve yetişkinler kendi arasında kaynaşıyoruz. Gelecekteki faaliyetlerimizin daha geniş bir topluma ulaştırılmasında bize bir alt yapı oluşturuyor. Aynı zamanda Türk toplumu arasında birlik ve beraberliği pekiştirmesinde önemli bir motivasyonu da beraberinde getiriyor”dedi.

Türk Üniversiteliler Derneği Başkanı Seher Talayhan: “Bazı üyelerimiz bu tür etkinliklerle diğer derneklerin var olduğundan haberdar oluyorlar. Bu etkinliğin en büyük kazanımı birbirimizi daha fazla tanıma ve birbirimizden haberdar olma fırsatını veriyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!