Yatırımlarınızı Emirdağ’a yapın

Güncelleme Tarihi:

Yatırımlarınızı Emirdağ’a yapın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2011 21:46

AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi Belediye Başkanı Cengiz Pala, Brüksel'e gelerek siyasetçi ve iş adamları ile görüşmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Sadık Köksal, iş adamı Mesut Uçar, Orhan Liman, Ahmet Pala ile bir araya gelen Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Emirdağ’da yapılacak olan üniversitenin ilçelerine eğitim anlamında büyük katkı sağlayacağını dile getirerek, Brüksel’deki Emirdağlı iş adamlarının da yatırımlarını Emirdağ’a yapmalarının ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

EMİRDAĞ SEVDALISIYIZ
Brüksel’de yaşayan Emirdağlı vatandaşlarla da bir araya gelen Pala, onların Emirdağ hakkında düşüncelerini, fikirlerini, beklentilerini dinledi. Brüksel’de bir çok temaslarda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, "Biz bu şehire sevdalıyız. Emirağ için birlikte el ele ne yapabileceğimizi konuşup ciddi projeler üretmek istiyoruz. Burada yaşayan ve Emirdağ’a yatırım yapan ve yapmayı düşünen değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Belçika genelinde yüz bine yakın Emirdağlı vatandaşımız yaşamakta ve bunların bazıları yatırımlarını Emirdağ’a yapmaktadır. Benim isteğim daha fazla yatırım yaparak Emirdağ’ı daha ileriye taşımaktır" dedi.

DESTEK OLACAĞIZ
Emirdağ için bazı projelerinin olduğunu söyleyen Schaerbeek Belediye Başkanı Sait Köse, “Bizim Emirdağ için bazı projelerimiz var, belediye olarak ortak çalışmalarımız olacak. Emirdağ’da bir üniversitenin kurulması için burada bulunan Türk dernekleri ile bazı çalışmalar yapmıştık ve diğer projelerimizi de hayata geçirmeye çalışacağız" dedi. İş adamı Orhan Liman ve Mesut Uçar da, "Bizim de iş adamları olarak gelişmekte olan Emirdağ’ımıza bazı projelerimiz var. Emirdağ’ın gelişmesine katkı sağlamak için elimizden geldiği kadar destek olamaya çalışıyoruz" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!