Yasak ilişki videosunu aldatılan eş bulunca...

Güncelleme Tarihi:

Yasak ilişki videosunu aldatılan eş bulunca...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2015 15:14

Shell Petrol’ün İskoçya’nın Aberdeen kentindeki santralinde görev yapan Lee Hanlon (32) ve Amy Maxwell (33) Premier Inn otelinde yaşadıkları tek gecelik ilişkiyi videoya çekti. Hanlon’ın eşi kocasının telefonunu karıştırırken söz konusu videoyu bulunca sinirlenip kocasının telefonundaki Whatsapp isimli programda kayıtlı olan tüm numaralara gönderdi.

Haberin Devamı

Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenip sosyal medyada da paylaşılmaya başlarken skandal nedeniyle Hanlon ve Maxwell’in Shell ile ilişiği kesildi.

Hanlon’ın 37 yaşındaki eşi Charon’ın kocasının sadakatsizliğini gösteren videoyu izledikten sonra adamın arabasının üzerine “Aldatan piç” yazdığı da açıklandı.

HALA BİRLİKTELER

Polis yetkilileri videonun yayınlanması ve Hanlon’un otomobiline saldırı düzenlenmesi ile ilgili soruşturma başlattıklarını belirtirken 8 aylık bir oğlu bulunan Hanlon çiftinin halen birlikte olduğu açıklandı.

Kendisi de evli olan Amy Maxwell de “Yaşanan skandal nedeniyle evliliğinin bitmediğini” söyledi. Sun gazetesine konuşan Maxwell “Bütün bunları nasıl anlatsam bilemiyorum. O video insanların hayatlarını kararttı. Bizim yaşadığımız bir ilişki değil, tek gecelik birşeydi. Video karısı bulmadan sadece iki gün önce çekilmişti” dedi.

Dedikodulardan kurtulabilmek için kocası ile birlikte başka bir şehre taşınmayı planladığını söyleyen Maxwell “Herkes bu videoklipleri gördü. Kocam dışında ama elbette o da bu görüntülerin varlığından haberdar. Biz hala birlikteyiz. Biz uzun süredir başka bir yere taşınmayı planlıyorduk ancak bu yaşananlar bu kararı almamızı hızlandırdı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!