Yamyama ömür boyu

Güncelleme Tarihi:

Yamyama ömür boyu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Almanya´da \"Rotenburg Yamyamı\" olarak bilinen Armin Meiwes yargılandığı Frankfurt Eyalet Mahkemesi´nde \"Cinayet\" suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı




Armin Meiwes
Daha önce cezası az bulunduğu için ikinci kez yargılanan 44 yaşındaki Meiwes´in 2001´de internette tanıştığı Bernd B.┤yi kendi rızası ile canlı canlı parçalayıp yediği belirtiliyor.

Yaptıklarını kameraya da kaydeden Meiwes ayrıca kurbanını öldürmeden önce penisini keserek yiyiyor. İlk yargılama sürecinde görüntüleri izlemek zorunda kalan mahkeme heyeti zor anlar yaşarken hatta bazıları salonu terketmişlerdi.

Uzun süre Almanya´nın gündemini meşgul eden, hatta beyaz perdeye bile uyarlanan "Yamyam olayının" son duruşmasında "Sanık, cinsel arzularını gidermek için cinayeti işledi" denildi.

Daha önceki duruşmalarda konuşan iki bilirkişi, sanığın psikolojik sorunları olduğunu fakat hala tehlikeli olduğunu bildirmişlerdi. İlk yargılamada Meiwes Kassel Eyalet Mahkemesi tarafından 8,5 yıl hapis cezasına çarptırılmış fakat karar daha sonra yargıtay tarafından kaldırılmıştı.

FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!