YA GÖZÜME GELSEYDİ

Güncelleme Tarihi:

YA GÖZÜME GELSEYDİ
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2013 11:19

Orduspor-Fernerbahçe karşılaşmasının 62. dakikasında evsahibi tribünlerden atılan cisimle Fenerbahçeli Caner Erkin'in alnı yarıldı.

Haberin Devamı

Maçın 62. dakikasındaki bir ikili mücadele sonrasında Fenerbahçeli Caner yerde kaldı. Bu esnada tribünden atılan bir cismin alnına isabet etmesi sonucu yerde kalan Caner'in alnında yarık oluştu. Sağlık görevlilerinin tedavisi sırasında da Ordu tribünlerinden sahaya atılan cisimler yağmaya devam ederken Fenerbahçe sağlık ekibinden de bir kişi yara aldı. Caner sakatlığı nedeniyle tedavi olurken tribünlerden yabancı maddeler yağarken toplu halde ağza alınmayacak küfürler de edildi. "

ATANLARI TESPİT EDİP POLİSE TESLİM EDECEĞİZ"

Öte yandan maç sonrası Beyaz TV'ye konuşan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen konu hakkında açıklamalarda bulundu. Türkmen yaşanan olayı tasvip etmediğini söylerken, yabancı maddeleri atan taraftarları tespit edeceklerini söyledi. Türkmen sözlerine şöyle devam etti; "Caner’e yapılan hareketi ben de tasvip etmiyorum. Bir futbolcuya bu tür hareketlerin yapılmasını yakıştırmıyorum. Caner’e yabancı madde atan taraftarı tespit edip polise teslim edeceğiz. Ama bazen oyuncunun yaptığı şeylerden de seyirci tahrik oluyor. Seyircinin de tahrik olmaması lazım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!