Vettel kupaya İstanbul'da kavuşacak

Güncelleme Tarihi:

Vettel kupaya İstanbulda kavuşacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2012 18:34

Formula 1’de art arda üçüncü şampiyonluğunaulaşan Sebastian Vettel 35bin 876 metrelik şeref turu atacak.

Haberin Devamı

FORMULA 1’de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşan Sebastian Vettel için gerçek yarış mutlu sona ulaştığı Brezilya Grand-Prix’in den sonra başladı.

Alman pilot aralık ayının ortasına kadar aralarında İstanbul’un da olduğu dünyanın dört bir tarafında sekiz şehri ziyaret edecek. Toplam 35 bin 876 kilometre yapacak. Her şey Brezilya Grand-Prix’i sonrası şampiyonluğunu ilan etmesiyle başladı.

Vettel önce Londra’ya gitti, ardından RedBull’un merkezi Avusturya’da soluğu aldı. Tekrar Londra’ya dönen Vettel bugün Salzburg’a gidecek. Cuma günüyse rotasını İstanbul’a çevirecek ve şampiyonluk kupasını Boğaziçi’nde alacak...

"Rakibimiz yine Ferrari olur"
Vettel ile ilgili olarak çeşitli söylemler yapılıyor. Arabasının dizaynını yapan Adrian Newey’in ona mükemmel bir araba verdiği ve böylece rahatlıkla şampiyon olduğu belirtilirken “O kadar iyi bir pilot” değil yorumları yapılıyor.

RedBull takımının patronu Helmut Makro “Özellikle İspanyollar’ın bu iddiaları onların olayları çok yakından takip etmediklerini gösteriyor. Önümüzdeki yıl Hamilton’u kaybeden McLaren’ın çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Yine Ferrari’yle çekişiriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!