Ünlü sunucu uyuduğu sırada evi soyuldu

Güncelleme Tarihi:

Ünlü sunucu uyuduğu sırada evi soyuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 12:11

Alman birinci kanalı ARD’de yayımlanan ‘Brisant’ adlı programı sunan Mareile Höppner’in evi soyuldu. Höppner’in evde bulunan bir miktar parasıyla eşine ve kendisine ait kredi kartları çalındı. “Sabah uyandığımızda bir balta ve kan izi gördük” diyen Höppner ve ailesinin ciddi bir tehlike atlattıkları anlaşıldı.

Haberin Devamı

SAKSONYA Eyaleti’nde evine hırsızların girdiğini açıklayan Mareile Höppner, “Eşim, oğlum ve ben uyuduğumuz sırada soyguncular eve girmiş” dedi. Sabah uyandığında evin soyulduğunu fark ettiklerini belirten Höppner, şunları söyledi:

“Sabah uyandığımızda bir balta ve kan izi gördük. Camı kırarken hırsız veya hırsızlar kendilerini de yaralamışlar. Biz uyuduğumuz sırada soygun gerçekleşmiş. Evde bulunan nakit para ve kredi kartlarımız çalındı. Sanırım hırsızlar bir ses duyup, hemen evi terk etmişler. Çünkü evdeki hiçbir eşya çalınmamış.”

‘ALIŞKANLIKLARIMDAN VAZGEÇMEM’
Höppner, evin penceresini aralıklı tuttuklarını muhtemelen hırsızların da bu camı zorlayarak girdiklerini belirterek “Ben de sıcak havalarda pencerelerin açık tutulmasını isteyenlerdenim. Hırsızlar yüzünden alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemem. Ama hırsızlıklara karşı herkese önerim; uyurken pencereleri kapalı tutmaları. Evimizin soyulması bizim için büyük bir korku tabi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!