Uçar ailesi ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Uçar ailesi ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2011 19:27

İzin dönüşü Sırbistan'da tekerleri patlayan Uçar ailesi ölümden döndü. Aile fertleri 4 takla atıp 100 metre sürüklenen araçtan şans eseri sağ kurtuldu.

Haberin Devamı

Yıllık izinlerini Uşak'ta tamamlayıp Almanya’nın Münih kentine dönen Uçar Ailesi yolda büyük tehlike atlattı. Sırbistan’ın Shederevska Planka kenti yakınında teker patlaması sonucu ailenin aracı dört takla attı. Kullanılmaz hale gelen Mercedes marka araçtan çıkan Ramazan Uçar, eşi Kadriye, çocukları Mehmet, Elif ve Halil hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kadriye Uçar'ın kullandığı aracın kontrolden çıktığı, bariyerlere çarptıktan sonra mısır tarlasına uçtuğu bildirildi.

100 METRE SÜRÜKLENDİ
Takla attıktan sonra 100 metre sürüklenen araçtan mucize eseri kurtulan aile fertlerinden Mehmet ve Halil kapıdan dışarı fırladı. Kadriye Uçar‘ın kolu, Ramazan Uçar ’ın ise üç kaburgası kırıldı. Verilen bilgiye göre kaza sonrası TIR şoförleri ailenin yardımına koştu. Aile fertleri tedavileri tamamlandıktan sonra hastaneden ayrıldı. Aile Alman otomobil Kulübü ADAC'nin yardımı ile Münih'e götürülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!