Türkiyemspor'a sahip çıkalım

Güncelleme Tarihi:

Türkiyemspora sahip çıkalım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 16:25

Türkiyemspor yeni Başkanı Oğuz İlter, takımda yeni yapılanmaya gidildiğini belirtip, “Küskünlüklere ve ayrılıklara son vererek herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.

Haberin Devamı

BERLİN Türkiyemspor'un kapısının herkese açık olduğunu belirten yeni Başkan Oğuz İlter, Türkiyemspor'da yeni yapılanmaya gidildiğini belirtip, küskünlüklere ve ayrılıklara son verilerek herkesin sorumluluk bilinci içinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.


Genel Kurul'da göreve seçilen Türkiyemspor Denetleme Kurulu'nun yeni yöneticileri belirlediğini kaydeden İlter, tüm Türklerin gururu olan Türkiyemspor'a eski ve yeni yöneticiler başta olmak üzere Türk işadamları ile tüm sporseverlerin el ele vererek sahip çıkmalarını istedi.


Türkiyemspor'un unvanının Berlin'i ve Almanya'yı aştığını söyleyen İlter, “Gelin hep birlikte gururumuz olan ve içinde 19takımı barındıran ve 350 gencin spor yaptığı güzide kulübümüze sahip çıkalım. Alman Futbol Federasyonu(DFB) ve Berlin Futbol Federasyonu'nun (BFV) 'Uyum Ödülü' olmak üzere çeşitli ödüller alan Türkiyemspor'un başarısı için el ve gönül birliği içinde destekte bulunalım. Bu destek binlerce veya onbinlerce Euro değil, başta Berlin olmak üzere Almanya'daki işverenler yılda 100-200 Euro maddi destekte bulunsun Berlin Türkiyemspor, bu güçle Bundesliga'da tarih yazar” dedi.

Haberin Devamı

İşte yeni yönetim
Süreyya İnal'ın başkanlığında toplanan Türkiyemspor Denetleme Kurulu Alper Ceylan'ı sponsorluk, Ayşe Aydın'ı saymanlık, Sedat Kahraman'ı genç takımlar ve Günter Hartmann'ı da bayan takımlar koordinatörlük görevine getirdi. Yatırım, Mali İşler ve Organizasyon sorumlusu Ferruh Şencan, üye kazanma ve idari işlerine Süleyman Özdemirçelik, bayan takımları sorumlusu Süreyya İnal, Yavuz İlter ve Yavuz Akyol birinci takım sorumlusu, Mehmet Matur ve Berkant Kıvanç basın ve halkla ilişkiler sorumlusu, Yavuz Akyol, Yavuz İlter ve Öztürk Taşkın sponsor çalışmaları, Cafer Şanalan ise proje geliştirme, sosyal danışmanlık ile alt yapı aile ilişkileri görevine seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!