Türk mankene dava açan Türk doktorun süper lüks aracı bu gece yandı

Güncelleme Tarihi:

Türk mankene dava açan Türk doktorun süper lüks aracı bu gece yandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 15:45

Sosyal medya modeli Medine K.’ya açtığı davayla gündeme gelen Türkiye kökenli estetik cerrah Murat Dağdelen’in 150 bin euro değerindeki süper lüks aracı, park halinde bulunduğu evinin önünde yandı.

Haberin Devamı

OLAYLA ilgili suç duyurusunda bulunan Murat Dağdelen, “Evimin önünde park halindeki 150 bin euroluk Maserati SUV model otomobilimin yandığını gece yarısı saat 03.30 sıralarında fark ettik. Gürültüyle uyandık. Pencereden baktığımda aracımın alevler içinde yandığını gördüm” dedi. 

Polis aracın yanma nedenini henüz belirleyemezken, kundaklama olasılığını da göz önünde tutuyor. Bild gazetesine konuşan Dağdelen, aracının yanmasının, hakkında dava açtığı Medine K. ile bir ilgisinin olup olmadığı sorusuna, “Benim düşmanım yok. Sanırım bu bir uyarı. Şimdi tüm aile travma geçiriyoruz” cevabını verdi.

ŞANTAJ YAPMAKLA SUÇLUYOR
Dr. Murat Dağdelen, kendisine şantaj yapmakla suçladığı 27 yaşındaki Medine K.’ya dava açmıştı. Düsseldorf Sulh Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada Medine K., kimseye şantaj yapmadığını ve Dağdelen’in kendisini yanlış ameliyat yaptığını ve ondan ödediği ücreti geri istediğini söylemişti. Dağdelen ise Medine K.’nın kendisinden 100 bin euro istediğini aksi taktirde imajını bozacağını ileri sürmüştü.

BAKMADAN GEÇME!