Türk iş insanı, Küresel Kadın Ödülleri’ne aday gösterildi

Güncelleme Tarihi:

Türk iş insanı, Küresel Kadın Ödülleri’ne aday gösterildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 12:17

İlham verici kadınları öne çıkarmayı amaçlayan Küresel Kadın Ödülleri’ne Almanya’dan seçilen üç kadın adaydan biri de Türk iş insanı Hatice Nizam oldu. 31 Mart’ta çevrimiçi açılan oylama 30 Nisan gece yarısına kadar sürecek.

Haberin Devamı

GLOBAL Women 2019’a (Küresel Kadın Ödülleri) bu yıl Almanya genelinden belirlenen üç kadın adaydan biri de “Girişimcilik Katagorisinde” Türk iş kadını Hatice Nizam oldu. Nizam, başarısının ülkede büyük ilgi görmesi, güçlü karakteri ve yaratıcılığıyla kadınlara ilham verdiği için dolayı ödüle aday gösterildi. Ödüller, her yıl özgün çalışmaları ve başarılarıyla öne çıkmış dünyadaki ilham verici kadınlara veriliyor.

Ödüle aday gösterilenlerde, topluma yönelik başarılı projeler geliştirmiş olması, uluslararası veya ulusal işlerde farkındalığa ulaşması ve bulundukları sektörlerde yetkili kuruluşlar tarafından beğenilmesi şartı aranıyor. Ulusal Küresel Kadın Ödülleri için ulusal çevrimiçi oylaması 31 Mart’ta başladı ve 30 Nisan gece yarısına kadar sürecek.

Haberin Devamı

KÜRESEL KADINI TEMSİL EDENLER LONDRA’TA AÇIKLANACAK
Dört yıl önce başlayan kampanya, bugün farklı şehir ve ülkelerde 27 kulüple devam ediyor.
10 Mayıs’ta kazananlar belli olduktan sonra 14 Mayıs’ta önce her ülkedeki ‘Küresel Kadını’ temsil eden isimler açıklanacak. 31 Mayıs - 7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak oylama sonrasında finale kalacaklar ve ödül kazanan isimler 13 Temmuz’da Londra’da Küresel Kadın Zirvesi Galası’nda açıklanacak.
Almanya çapında yarışacak üç aday arasına girmeyi başaran Hatice Nizam, aday gösterilmenin gururunu yaşadığını belirterek ”Beni desteklemek isteyenlere şimdiden teşekkür ederim gerçekten çok heyecanlıyım” dedi.
Oylama için Adres: https://voting.globalwomensummit.com/germany/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!