Türk baba yolda kalp krizi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Türk baba yolda kalp krizi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 12:09

Hürriyet Hizmet İstasyonu'ndaki arkadaşlarımıza sol kolu ve göğsünün ağrıdığını söyleyen Hüseyin Karaoğlan'ın kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Karaoğlan’a ilk müdahale edenler arasında yer alan Türk-Alman Sağlık Vakfı Başkanı Dr. Yaşar Bilgin, "Kesinlikle araba süremez" dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın başkenti Berlin’den dört kişilik ailesiyle birlikte yola çıkan ve Hürriyet Hizmet İstasyonu'nda fenalaşan Hüseyin Karaoğlan'ın kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Eşi Defne Evrim ile çocukları Afranur (11) ve dokuz aylık kızı Zeynep ile birlikte İzmir'e doğru yola çıkan Hüseyin Karaoğlan (43) istasyondaki arkadaşlarımıza göğsünde şiddetli bir ağrı olduğunu ve sol kolunun uyuştuğunu söyledi. Bunun üzerine muhabirlerimiz Niş’ten ambulans çağırdı. Otel lobisi ve ambulansta ilk müdahalesi yapılan Hüseyin Karaoğlan hemen hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan EKG sonucunda Karaoğlan’ın kalp krizi geçirdiği saptandı. Hemen müşahede altına alınan Karaoğlan hastanede kalmayı istemedi. Bunun üzerine kendi isteğiyle hastaneden ayrılan Hüseyin Karaoğlan, ailesini kaldığı Nais Oteli'nde geceyi geçirdi. Sabah tekrar hastaneye giden Hüseyin Karaoğlan’a araç kullanmasının sakıncalı olduğuna dair rapor verildi.

Türk kardiyalog Bilgin de muayene etti

Otele dönerek istirahat eden Karaoğlan'ın bu kez tesadüf eseri Hürriyet Hizmet İstasyonu'nda konaklayan merkezi Almanya'nın Giessen kentindeki başarılı kardiyolog Dr. Yaşar Bilgin tarafından da muayene edildi. Dr. Bilgin, Karaoğlan'ın seyahatinin sakıncalı olduğunu belirterek, bir şoför gönderilmesi için ADAC ile temasa geçti. Ancak aile beklemek istemediğini belirterek İzmir'e doğru yoluna devam etti. Karaoğlan Ailesi yardımlarından ötürü istasyondaki görevli arkadaşımız Taner Tüzün'e teşekkür etti. Ancak Hüseyin Karaoğlan'ın eşinin ehliyetinin bulunmadığını bilen muhabir arkadaşlarımız Bulgaristan'daki Türk benzinci arkadaşlarla irtibata geçerek ailenin sınırda karşılanmasını sağladı. Burada bir TIR sürücüsü aileye şoförlük ederek Edirne'ye kadar gelmelerini sağladı. Aile daha sonra akrabaları tarafından sınır kapısında teslim alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!