Türk futbolcuya Ibiza'da gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolcuya Ibizada gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 09:47

Almanya Birinci Ligi Bundesliga’da Stuttgart forması giyen Türkiye kökenli futbolcu Atakan Karazor, tatil yaptığı İspanya’nın Ibiza Adası’nda tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Karazor hakkında aynı yaştaki arkadaşıyla birlikte genç bir kıza disko çıkışı bir villada tecavüz ettikleri suçlaması yapıldı. Atakan’la birlikte kimliği açıklanmayan arkadaşının da gözaltında tutulduğu, genç kızın ise 18 yaşında olduğu belirtildi. VfB Stuttgart takımı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda gözaltını doğrularken, kulübün düzenli olarak avukatları aracılığıyla futbolcusuyla irtibatta olduğunu duyurdu. Atakan’ın suçlamaları reddettiğini belirten kulüp, soruşturma devam ettiği için detaylar konusunda açıklama yapılamayacağını belirtti.
Genç futbolcu hakkındaki suçlamaları reddederken, disko çıkışı karşılıklı istek üzerine birlikte olunduğunu söyledi. Bild gazetesi, Atakan’ın pazartesiye kadar gözaltında tutulacağını yazdı. Atakan, 2019 yılında Stuttgart’ta sözleşme imzalarken, geçen yıl 25 maçta sahaya çıktı. Yaklaşık üç hafta önce ise Stuttgart’la sözleşmesini 2026’ya kadar uzattı. Atakan’la ilgili iddiaların mahkemeye taşınması halinde hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenebileceği ifade edildi.

 

BAKMADAN GEÇME!