Turanspor kilidi açamadı: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Turanspor kilidi açamadı: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 17:45

Mannheim A Ligi 1. grupta mücadele eden Turanspor, evinde baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada, Lindenhof savunmasını aşamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon şampiyon olurken Fair-Play Ligi’ni de 1. sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Turanspor, Mannheim A Ligi’ne alışma süreci geçiriyor. Grupta orta sıralarda yer alan Turanspor, hafta sonunda konuk ettiği MFC 08 Lindenhof’la golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunu rakip sahaya yığan Turanspor, Murat, Sinan, Dilaver ve Ali ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının sonlarına doğru meşin yuvarlağı iki kez rakip filelere gönderen Turanspor'un gollerini ilkinde ofsayt, ikincisinde ise çift vuruşun direkt kaleye gitmesi nedeniyle geçerli sayılmadı.

TEK EKSİK GOLDÜ

İkinci 45 dakikada adeta ilk yarının kopyası gibiydi. Peş peşe geliştirilen ataklar, kullanılan 20’nin üzerinde köşe atışına rağmen Turanspor, Lindinhof’un savunma kilidini açmayı başaramadı. Başladığı gibi golsüz tamamlanan karşılaşmanın ardından antrenör Mehmet Ali Topal, üç puana yakın olan tarafın kendileri olmalarına rağmen aradıkları golü bulamadıklarını ifade ederek, “Bu sezon A Ligi’ne alışma dönemi geçiriyoruz. İleride üst sıraları zorlayan bir takım olacağımızı umuyorum” dedi.

Başkan Gürsel Aktaş da açıklamasında, öncelikli amaçlarının gençlere spor yapabilme olanağı sunmak olduğunu söyledi ve “Takımımızda iyi bir arkadaşlık ve aile ortamı var. Bu sezonu orta sıralarda tamamlayarak tecrübe edinmek istiyoruz. Birlik-beraberlik önümüzdeki dönemde mutlaka başarıyı da getirecektir” diye konuştu.

TURANSPOR: Eyüp, Şifa, Coşkun, Mehmet, Şenol, Soner, Ali, Türker, Dilaver, Sinan, Murat
MFC LINDENHOF II: Matvienko, Schröck, Bimmler, Metzger, Tetik, Mücke, Hengsteler, Poluektov, Campane, Maslejak, Del Brio

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!