Tuğçe'nin kan izlerini silmişler

Güncelleme Tarihi:

Tuğçenin kan izlerini silmişler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 14:48

Yaşları küçük iki kıza yardım etmek isteği sırada uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren Tuğçe Albayrak'ın yediği yumruktan sonra kafasını vurduğu yerdeki kanlarının temizlendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bild gazetesinin haberine Mc'Donald's çalışanları olay yeri inceleme ekipleri gelmeden önce kanları yıkayıp temizledi.

Öte yandan katil zanlısı Sanel M. ve arkadaşlarının saldırısından Tuğçe'nin yardımıyla kurtulan iki genç kız da polise verdiği ifadelerinde Tuğçe'nin kendilerine yardım ettikleri doğruladı.



Gazetede yer alan habere göre, iki genç kız polis ifadesinde eve gitmek istediklerini ancak gençlerin kendilerini engellediğini ve onlarla birlikte evlerine gitmeleri için kendilerini ikna etmeye çalıştıklarını da anlattı.

Daha sonra da Tuğçe'nin gelip gençleri kendilerini rahat bırakmaları konusunda uyardığını da polise anlatan iki genç kız, saldırganların Tuğçe'ye ağır küfür ettiğini de polise aktardı.

Hatırlanacağı gibi 15 Kasım 2014'te iki genç kızı kurtarmak isterken Sırp kökenli 19 yaşındaki zanlı Tuğçe'yi yumruklaşmıştı. Yüzüne aldığı yumrukla yere düşen Tuğçe, ağır yaralanmıştı. Hastanede tedavi gördüğü sırada 23. doğum günüde ölmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!