TUF’un yeni başkanı

Güncelleme Tarihi:

TUF’un yeni başkanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 12:50

İsveç’te Türk Gençlik Federasyonu (TUF) kongresinde İnşaat Mühendisi Erol Yücel (25) yeni başkan seçildi.

Haberin Devamı

TUF kongresinde tüzük değişikliğinde de önemli adımlar atılarak, TUF’un gelecekte de daha güçlü olması için yeni bir yapılanma benimsendi. TUF’un eski başkanlarından Selçuk Ünlü ve Tahir Önal’ın çalışması sonucu yaşama geçirilecek yeni yapılanmada, daha aktif üyelik, ekonomik olarak daha güçlü bir yapılanması için tüzük değişikliğine gidildi. Ünlü, yeni yapılanmanın temelinde daha aktif dernekleşmeyi zorladığı bu sayede TUF’un bugünkü çehresinin tamamen değişeceğini söyledi. Ünlü, daha aktif gençliği yaşama getirecek düzenlemede de gençlere daha fazla sorumluluk vermeyi öne çıkardıklarını kaydetti. Ünlü,”TUF 1995 yılında büyük bir yapısal değişikliğe gitmişti. Bu kongrede de ikinci büyük değişiklik yaptık. Bu değişikler TUF’a büyük ekonomik kazanımları da beraberinde getirecek” dedi.

Erol Yücel ’in başkanlığındaki yeni TUF yönetimi şu isimlerden oluştu: Şemsi Baloğlu, Selçuk Ünlü, Cihan Dağlı, Didem Özalp, Tuba Görgülü, Volkan Erdoğan, Muzaffer Ünsal, Ogün Anar, Gülşen Üz, Derya Bilir, Tanyel Eren, Oğuzhan Çorap, Rabia Baloğlu

Her yıl TUF tarafından verilen Yılın Genci plaketi de Okan Oktav’a verildi. TUF’un eski Başkanı Alev Akbaş Okan Oktav’a plaketini verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!