Tolgay´ı aldılar Ömer´de ısrar ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Tolgay´ı aldılar Ömer´de ısrar ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2010 16:05

MEHMET Ekici´yi Türk milli takımına kaptıran Almanya Futbol Federasyonu (DFB) ilk kontra atağını gerçekleştirerek Alemania Aachen´de oynayan Tolgay Arslan´ı bünyesine kattı.

Haberin Devamı

Daha önce Türkiye U 19´dan itibaren Ümit Milli Takıma kadar defalarca ay yıldızlı formayı giyen Padernborn doğumlu Tolgay “Bundan sonraki milli takım kariyerime Almanya adına devam edeceğim. Şansımı bu şekilde kullanmak istiyorum“ dedi.

DFB Spor Direktörü Matthias Sammer daha önce Türkiye Genç Milli Takımlarında oynayan Tolgay´ın Almanya´yı tercih etmesine sevindiklerini belirterek “Tolgay´ı uzun zamandır takip ediyorduk ve kendisine Almanya U 21 takımı için teklif getirdik. Türkiye A milli takımında oynamadığı sürece bizi tercih edebilir. Sadece evraklarını tamamlayıp milli formayı vereceğiz. Şimdi sırada Ömer Toprak var. Toprak bizimle genç milli takımlarda oynadı. Hiddink´in onu istediğini biliyoruz. Ömer´i kazanmak için çabalarımız sürüyor” dedi.

Bu arada Sammer´in Köln doğumlu olan ve Kasımpaşa forması giyen Barış Başdaş için de nabız yokladığı belirtildi. Öte yandan Türkiye Ümit milli takım oyuncusu olan Barış “Takımda Almanya doğumlu 7-8 oyuncu var. Soyunma odasında aramızda Almanca konuştuğumuz zaman diğer takım arkadaşlarımız bu durumdan şikayetçi oluyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!