Tolga'nın filmi vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Tolganın filmi vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2008 12:55

Londra doğumlu genç sanatçı Tolga Safer'in, Hollywood yıldızlarıyla bir arada rol aldığı "Shoot on Sight" filmi gösterime girdi.

Haberin Devamı

Londra'da sinema ve tiyatroyla uğraşan 26 yaşındaki sanatçı Tolga Safer’in, rol aldığı 'Shoot on Sight' filmi dün (Cuma) gösterime girdi. Dramatik senaryoların anlatıldığı 'Shoot on Sight' filminde, İngiltere’de terörist bir faaliyetin hikayesi beyaz perdeye taşındı. Filmde, 'Müslüman bir polis memurunun, Müslüman ailesiyle karşı karşıya gelmesi üzerine kurulan senaryo, polisin ailesiyle gerginlik yaşaması pahasına görevini cesaretle yapması' yer alıyor. Eleştirmenler Tolga Safer'in 'Hollywood’lu aktörlerden Brian Cox ve Greta Scacchi ile rolleri paylaştığı 'Shoot on Sight' filminin, çeşitli tartışmalara yol açacağını ifade ettiler.
Dizide oynadı
Tolga Safer daha önce de dünya çapında rekorlar kıran 'Harry Potter & The Goblet of Fire' filminde 'Karkaroffs Aide' olarak, 'Sugarhouse' filminde ise ‘Şef’ olarak rol alırken Doktorlar (Doctors) isimli dizide de ‘Aziz’ olarak yer aldı. Son filmi Shoot on Sight'de genç bir Müslüman olarak görülen Tolga Safer, başından geçen birçok olaydan sonra kendini bir anda teröristlerin komplosuyla karşı karşıya bulur.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!