Tolga Kartal yolunda

Güncelleme Tarihi:

Tolga Kartal yolunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 15:53

İsviçre'de FC Langenthal forması giyen 22 yaşındaki genç yetenek Tolga Özdemir, İstanbul Kartalspor yolunda. Tolga anlaşma imzalamak üzere Frankfurt'tan Türkiye'ye gitti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE 1. Futbol Ligi ekiplerinden İstanbul Kartalspor, İsviçre'de yetişen genç bir yeteneği kadrosuna katmak üzere harekete geçti. İsviçre'de 2 Lig ekibi FC Langenthal forması giyen 22 yaşındaki genç yetenek Tolga Özdemir, İstanbul Kartalspor yolunda.

Prensipte anlaşan Tolga anlaşma imzalamak üzere Frankfurt'tan Türkiye'ye gitti. Orta sahada hem defensif hemde ofansif oynayabilen Tolga ile üç günlük deneme antrenmanı sonrası 4 Ağustos'ta Kartalspor'un Beşiktaş ile yapacağı sezon açılış maçında forma giydirilikten sonra sözleşmeye imza atılması planlandı.

Tolga'nın gözü Türkiye'de FC Otten'de forma giyerken 178 cm boyundaki her iki ayağınada hakim ender futbolculadan olan Tolga iki yıl öncesi FC Basel ile anlaşmış, bir ay sonra antrenörle anlaşamadığı için 2. lig ekibine gitmişti.

Tolga'nın danışmanlığını yapan Naim Yıldırım, "Tolga, Frankfurt'ta yapılan seçmelerde üstün yeteneklerini ve performanslarını başarılı olarak gözler önüne serince Almanya'dan 2 lig ekipleri FSV Frankfurt ile SC Padernborn'da transfer listesine aldıklarını söylemişlerdi. Fakat Tolga'nın gözü Türkiye'de olduğu için Kartal'a gidecek. Tolga kısa sürede kendini gösterip Türkiye Süper Lig takımları peşinden koşturacak " dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!