TID’den marketçilere özel seminer

Güncelleme Tarihi:

TID’den marketçilere özel seminer
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2021 09:07

Türk İşverenler Derneği’nin (TID), daveti üzerine Mannheim’a gelen Gıda Yüksek Mühendisi Harun Şimsek, koronavirüs salgını döneminde hijyen konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında dernek üyelerine seminer verdi.

Haberin Devamı

SUNTAT merkezinde düzenlenen seminere 10 Türkiye kökenli ile Suriyeli marketçiler katıldı. TID tarafından yapılan açıklamada, son aylarda salgın nedeniyle özellikle marketlerdeki et bölümleri, üretim yerleri ve birebir yakın temas olan bölümlerle ilgili hem kontrollerin hem de yaptırımların ağırlaştırıldığı belirtildi. Hijyen konusuna özen göstermeyenlere büyük cezaların kesileceği belirtilen dernek açıklamasında şöyle denildi:

TID’den marketçilere özel seminer
‘SEMİNERLERİMİZDEN FAYDALANIN’
“16 Mayıs’ta Gıda Yüksek Mühendisi Harun Şimsek’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz seminerde esnafımıza faydalı birçok bilgiyi, kanun ve yönetmeliklerdeki yaptırımları ve yenilikleri anlattık. Marketçilerimiz de yeni olmayan ancak bilinmesi gereken birçok konu hakkında bilgilerini tazeleme fırsatı buldu. Ayrıca seminere katılan esnafımıza sertifikalarını verdik. Özellikle şunu belirtmek isteriz ki, Türk marketleri giderek büyüyor ve artık Avrupalı mağazalara rakip oluyor. Ancak bazı kuralları takip etmeyen esnafımız yapılan kontrollerde büyük cezalar alabiliyor. Lütfen derneğimizi takip edin. Düzenlediğimiz seminerlerden faydalanın. 1995 yılından beri bölgede hizmet veren en eski derneklerden biriyiz.”
TID’den marketçilere özel seminer

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!