THY ve BVB’den Afrika’ya yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

THY ve BVB’den Afrika’ya yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 11:42

Türk Hava Yolları (THY) ile Alman futbol kulübü Borussia Dortmund (BVB), Gana’da yardıma muhtaç çocuklar yararına Almanya’nın Dortmund kentinde ‘yardım gecesi yemeği’ düzenledi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları (THY) ile Alman futbol kulübü Borussia Dortmund (BVB), Gana’da yardıma muhtaç çocuklar yararına Almanya’nın Dortmund kentinde ‘yardım gecesi yemeği’ düzenledi. Geceye aralarında BVB’li Türk oyuncular Nuri Şahin ile İlkay Gündoğan, kadınlar eski dünya boks şampiyonu Ina Menzer, eski Alman ralli pilotu Lina van de Mars, Alman dizi oyuncuları Alexander Solti, Vaile Fuchs’un da bulunduğu çok sayıda tanınmış Türk ve Alman davetli katıldı.

Su kuyuları açılması için kampanya başlattık

THY’nin Orta Avrupa Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, geceye katılımın beklentilerin üzerinde gerçekleştiğini belirterek “Almanya, bizim Türkiye dışındaki en büyük pazarımız. Buradan elde ettiğimiz kazanımlardan önemli bir kısmını da Afrika’daki yardıma muhtaç insanlara aktarmak için bu geceyi düzenledik. Partnerimiz BVB ve Almanya’dan misafirlerimizin de katılımıyla Gana’da su kuyuları açılması için kampanya başlattık” dedi.

‘Muhtaç çocuklar için buradayız’

Gecede ayrıca BVB’li futbolcu Sebastian Kehl ile yemek yeme fırsatı ile THY’nin İstanbul bileti açık artırmayla satışa sunuldu. Buradan elde edilecek gelirle de Gana’da su kuyuları açılacak. BVB Pazarlama Müdürü Carsten Cramer ise “THY ile yeniden sosyal projelere imza atıyoruz. Bu yardım gecesi de bunun önemli bir örneği” değerlendirmesinde bulundu. Futbolcu Nuri Şahin ise bu etkinlikte yer almaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Muhtaç çocuklar için buradayız. Yardımımız olursa tabii ki çok sevinirim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!