TGBS yatırımcıya danışmanlık yapacak

Güncelleme Tarihi:

TGBS yatırımcıya danışmanlık yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 10:48

İŞ kadını Rukiye Tunç Tuygar, iki ülkede yatırım yapmak isteyen Türk ve Alman girişimcileri desteklemek amacıyla ‘Türk Alman İşletme Danışmanlığı’ (TGBS) adıyla şirket kurdu.

Haberin Devamı

Frankfurt yakınlarındaki Dietzenbach kasabasında gerçekleşen şirketin tanıtımına Offenbach Kaymakamı Oliver Quilling ile Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici ile Ticaret Ataşesi Gülay Babadoğan Tarakçıoğlu da katıldı. Kaymakam Quilling, kentin HS, Mavi ve Beko gibi önemli Türk şirketlerinin merkezi bulunduğuna dikkat çekerek, “Almanya’da işverenlerin her altıda biri yabancı kökenli. 50 bin işveren sağladığı 2 milyonun üzerindeki istihdam ile ülkemize önemli katkılarda bulunuyor. Yeni işletmelerin kurulmasına da önemli katkılarda bulunmaya hazırız” dedi. Frankfurt Başkonsolosu Ekici ise Türkiye’den pek şirketin Almanya’da yatırım yapmak istediğini belirterek, bu girişimcilere kılavuzluk yapacak şirketlere büyük ihtiyaç olduğunu, bu nedenle TGBS’i çok önemsediklerini söyledi.
Oluşturduğu büyük tır filosuyla nakliyat sektöründe söz sahibi olan Tunç Tuygar da “TGBS destek platformu danışmanlık bürosu ile şirketlere, girişimcilere, kişisel ihtiyaçlara ve şartlara göre uyarlanabilir çeşitli danışmanlık ve destek modüllerini içeren ehliyetli destek sunuyoruz. Ağırlıklı olarak Alman pazarındaki Türk ve Alman şirketlerine hizmet veriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!