Test sonuçları dünyayı şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Test sonuçları dünyayı şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2011 16:57

Çalkantılı hayatıyla tanınan ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un ölüm nedeni olarak herkes alkol ve uyuşturucu alışkanlıklarını gösteriyordu.

Haberin Devamı

Amy Winehouse'ın sözcüsü, toksikoloji testlerinin ünlü şarkıcının vücudunda hiçbir yasadışı uyuşturucu bulunmadığını gösterdiğini belirtti. Winehouse’un ailesi, toksikoloji raporuna göre, kızlarının vücudunda uyuşturucu maddeye rastlanmadığını, alkol bulunduğunu, ancak alkolün ölümüne neden olup olmadığının henüz belirlenmediğini bildirdi.

Kabarık siyah saçları, siyahi caz şarkıcılarını aratmayan sesi, sansasyonel hayatı, uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla gündemden düşmeyen İngiliz şarkıcı Amy Winehouse 23 Temmuz günü evinde ölü bulundu. Tüm dünya bu sanatçının sansasyonel yaşamı nedeniyle ölümünün sebebinin uyuşturucu olduğu ileri sürüldü. Ölümünün ardından otopsi sonuçları merakla beklenen Winehouse'un sözcüsüden bugün açıklama geldi.

Toksikoloji testlerine göre, ünlü şarkıcının vücudunda hiçbir uyuşturucu madde bulunmadı. Bulunan alkolün ise ölümüne neden olup olmadığı bilinmiyor.

5 GRAMMY ÖDÜLÜ KAZANMIŞTI
Winehouse ilk albümü "Frank'i 2003 yılında çıkarmış, 2006 yılındaki "Back to Black" albümü ise şarkıcının dünya genelinde ün kazanmasına yol açmış ve bu albümüyle 5 Grammy ödülü kazanmıştı. "Back to Black" albümü 10 milyon satan Amy Winehouse, Grammy'nin yanı sıra Brit, MTV gibi önemli müzik ödüllerinin de sahibi olmuştu.

İngiliz basını tarafından "neslinin en yetenekli şarkıcısı ve şarkı yazarı" olarak nitelendirilen Winehouse, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, eski eşi Blake Fielder-Civil ile ilişkisi ve sansasyonel hayatı nedeniyle 2007 yılından bu yana sık sık dünya basınında ve gündeminde yer alıyordu.

Winehouse, Belgrad'da kötü geçen konserinden sonra geldiği Türkiye'de konserini iptal etmiş, otelinde bir kaç gün dinlendikten sonra ülkesine dönmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!