Teknoloji yatırımcıları İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji yatırımcıları İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2010 09:44

Facebook'da dahil dünya'nın en büyük teknoloji yatırımcıları İstanbul'da buluşuyor. Yeni

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen internet girişimcilerini dünyanın en büyük teknoloji yatırımcılarıyla buluşturacak olan etkinliğe, Facebook’un ana yatırımcısı Accel’den Harry Nelis de konuşmacı olarak katılıyor.

Türk girişimcilerini dünyanın önde gelen internet yatırımcılarıyla bir araya getirecek olan NuBridge Venture Summit etkinliği 21-22 Ocak 2010 tarihinde İstanbul’da gerçekleşiyor. Yalnızca davetli firmaların takip edebileceği etkinlik, Türk internet pazarının dünyaya açılması açısından büyük bir öneme sahip. Etkinlik, yatırımcı şirketlerin düzenlediği panellerin yanı sıra, firmaların gerçekleştirdikleri yenilikleri duyuracakları sunumlara ve sektörel konulardaki panellere de sahne olacak. Etkinliğin en önemli özelliği ise davetli Türk girişimcilerinin katılım için herhangi bir ücret ödememesi.

Haberin Devamı

Facebook’un ana yatırımcısı Türkiye’ye geliyor

NuBridge Venture Summit’e konuşmacı olarak katılacak isimler arasında Facebook ve Gameforge’a yatırım yapan Accel’in Şirket Ortağı Harry Nelis ile Almanya’nın ünlü internet yatırımcısı Holtzbrinck Ventures’ın Yönetici Ortağı Martin Weber de yer alıyor. Türk girişimcilerle bir araya gelecek olan diğer önde gelen yatırımcılarsa şöyle: Ventech’den Alain Caffi, Golden Horn Ventures’dan Cem Sertoğlu ve Mae Özkan, Wellington Partners’dan Daniel Waterhouse, Acton Capital’den Jan-Gisbert Schultze ve Sebastian Wossagk, 3TS’den Joszef Kover, Sardis Capital’den Barnaby Clark ve Benjamin Somner, TA Associates’den Morgan Seigler, Big Bang Ventures’dan Frank Maene ve Index Ventures’dan Shardul Shah.

Davetliler özel olarak seçiliyor

Etkinliğe davet edilen girişimcileri seçen komitede yer alan girişimci ve yatırımcı firmalar arasında şunlar yer alıyor:

Nevzat Aydın, Kurucu ve CEO, Yemeksepeti.com
Çağlar Erol, Kurucu ve CEO, Enuygun.com
Pamir Gelenbe, NuBridge Ventures
Arda Kutsal, Kurucu ve CEO, Webrazzi
Ersan Özer, Kurucu ve CEO, Magnet
Cem Sertoğlu, Yatırım Ortağı, Golden Horn Ventures

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!