TDU üyeleri kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

TDU üyeleri kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 12:45

Türk-Alman İşverenler Birliği (TDU), yaz tatili sonrası üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. TDU yaz buluşmasına Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök de katıldı.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle iki kez ertelenmek zorunda kalan ve bu yıl yapılan Genel Kurul’da yeniden TDU Başkanı seçilen Remzi Kaplan, üyelerle buluşmada kısa bir konuşma yaptı. Salgının tüm dünyada dengeleri değiştirdiğini belirten Kaplan, bunun etkisinin yüzde yüz geçmeden bu sefer de Rusya-Ukrayna savaşının patlak verdiğini söyledi.

TDU üyeleri kahvaltıda buluştu
TDU Başkanı Remzi Kaplan

Kaplan, üyeleriyle gerçekleştirdikleri buluşmayı değerlendirirken, “Savaşın enerji sektörüne ve dolayısıyla ekonomiye etkisi çok büyük oldu. Herkesi zorlu bir süreç bekliyor. Özellikle girişimciler bu zorlu süreçten doğal olarak etkilenecek. TDU olarak, bu süreçte üyelerimize her türlü hizmeti vererek oluşabilecek sorunların çözümüne katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

TDU üyeleri kahvaltıda buluştu
Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök

Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök de kısa selamlama konuşmasında işverenlere, tatil sonrası yeni dönemde başarı diledi. TDU üyeleri programa aileleriyle birlikte katıldı. TDU, 1996 yılında Berlin’de 28 Türk girişimci tarafından kuruldu. Bugün yaklaşık 300 üyesi bulunuyor. Üyelerin yüzde 10’u ise Alman şirketlerden oluşuyor.

TDU üyeleri kahvaltıda buluştu

BAKMADAN GEÇME!