TDU’da Önder yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

TDU’da Önder yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 11:47

ALMANYA’da Rheinland-Pfalz Türk-Alman İşadamları Derneği (TDU Pfalz) 2. olağan genel kurulunda yeni yöneticilerini belirledi.

Haberin Devamı

Tek listeyle gidilen seçimde Ender Önder yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığı’na Kenan Nalcı, katipliklere ise Fatih Ekinci ve Dursun Baylan getirildi. Üye yoklamasından sonra Başkan Ender Önder, yapılan çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreter Avukat Songül Bechtum’un okuduğu faaliyet raporunun ardından muhasebe raporu üyelere yazılı olarak dağıtıldı. Denetleme Kurulu raporlarının okunmasından sonra da yönetim, açık oylama ile ibra edildi.

Kapalı oylama ile yapılan seçimde 35 üyeden 5’i ret oyu kullanırken, 30 kabul oyu alan Ender Önder başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Hasan Doğan, İsmail Torun, Songül Bechtum, Sertaç Bilgin, Yüksel Sarar, Mehtap Camcaz, Harun-Habib Khan, Murat Gençaslan, Thomas Wild, Mete Güzel, Prof. Dr. Rainer Busch ve Levent Yılmaz. Denetleme Kurulu’na ise Cihan Baylan, Mehmet Yücel, Recep Karakullukçu, Veli Özaçar ve Mikail Gül getirildi.

Yeni yöneticiler, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği toplantı ile görev bölümü yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!