Tacizci öğretmen davasında şok gelişme

Güncelleme Tarihi:

Tacizci öğretmen davasında şok gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 12:15

İngiltere’nin önde gelen özel okullarından Canford’da bir öğrencisi ile öpüşüp cinsel faaliyetlerde bulunmakla suçlanan 30 yaşındaki ekonomi öğretmeni Russell Woolwright’a ilk olarak taciz ettiği öğrencinin “cinsel içerikli epostalar gönderdiği” ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yaşananlar ile ilgili Dorset’deki Bournemouth Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada, yaşı basına açıklanmayan kız öğrencinin öğretmenine yolladığı mesajlardan birinde “Külotumun içinde bir parti var” başlığını kullandığı ve bekar adamı “okulun dışında kendisi ile buluşmaya davet ettiği” belirtildi.

Woolwright mahkemede verdiği ifadesinde öğrencisinin yolladığı mesajların “kendisini şoka uğrattığını” söyledi ve genç kıza şakayla karışık cevaplar vererek konuyu kapatmaya çalıştığını belirtti.

Öğrencisinin kendisine bu tip mesajlar yollamaya devam etmesi üzerine “Onunla buluşup, bu tavra son vermesini ona yüz yüzeyken söyleyeme karar verdiğini” belirten Ekonomi dersi öğretmeni “Bu buluşmada genç kızın kendisini iki kez öpmeye çalıştığını” dile getirdi.

Davaya bakan savcı David Bartlett, mesajların genç kızın “Öğretmeni ile flört ettiğini ve onu tahrik etmeye çalıştığını” gösterdiğini ancak “Bütün bunların Woolwright’ın davranışlarına bir mazeret olarka gösterilemeyeceğini” belirtti.

Bartlett, öğretmenin öğrencisi ile ıssız bir yere giderek cinsel faaliyetlerde bulunduğunu iddia ederken, Woolwright tüm suçlamaları reddetti ve “Öğrencisinin başının belaya girmesinden korktuğu için böyle yalanlar söylediğini” belirtti.

Dava devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!