Suat Serdar İtalya’ya kiralandı

Güncelleme Tarihi:

Suat Serdar İtalya’ya kiralandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 10:22

Almanya’da İkinci Lig’e düşen Hertha BSC, Türkiye kökenli oyuncusu Suat Serdar’ı bu sezon için İtalya birinci lig Seri A’da mücadele eden kulübü Hellas Verona’ya kiraladı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Verona, 5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla Suat Serdar’ı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

SUAT Serdar, Temmuz 2021’de FC Schalke 04’ten Hertha BSC’ye transfer olmuştu. Orta saha oyuncusu Serdar, 69 maçta 8 gol attı, 4 asist yaptı. Suat Serdar, bu sezon sadece Carl Zeiss Jena’ya karşı oynanan kupa maçında forma giydi. Transferiyle ilgili konuşan Suat Serdar, “Kulüpte ve Berlin’de kendimi rahat hissettim, özel insanlar tanıdım. Hertha’ya ve tüm taraftarlara başarılı bir sezon diliyorum” dedi. Hertha BSC Sportif Direktörü Benjamin Weber ise “Suat için kariyerinde ilk kez yurtdışına çıkma fırsatı doğdu. O da bu fırsattan yararlanmak için çok istekliydi. Kendisine İtalya’da geçireceği süre için en iyi dileklerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
İkinci Ligi de kötü bir başlangıç yapan ve ilk üç maçını kaybederek sonuncu sıraya düşen Hertha BSC’nin bu transferle tasarruf ettiği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!