Son noktayı koydu 'Görüşmeleri dondurduk'

Güncelleme Tarihi:

Son noktayı koydu Görüşmeleri dondurduk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2015 14:59

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın resmen istediği Yunus, sezon sonuna kadar Mainz forması giyecek. Yıldız futbolcunun menajeri İlhan Mallı “Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticilerine Yunus'un Mainz'da kalacağını görüşmemizde söyledim” dedi.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA'nın sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan Yunus Mallı, sezon sonuna kadar takımından ayrılamayacak. Mainz kulübü gelen transfer tekliflerini geri çevirdi ve Yunus'u sözleşmesinin bittiği 30 Haziran tarihine kadar da bırakmayacağını açıkladı. Yunus Mallı'nın Menajeri İlhan Mallı da Hürriyet'e yaptığı açıklamada “Yunus sezon sonuna kadar Mainz'da kalacak” dedi.

TRABZON VE BEŞİKTAŞ'A BİLDİRDİ

İlhan Mallı, Yunus'a Türkiye'den teklif geldiğini ve ara transferde hem Beşiktaş'ın hem de Trabzonspor'un almak için resmen başvurduğunu söylerken “Beşiktaş ve Trabzonspor yönetimiyle oturduk konuştuk. Ancak Yunus'un transferinin gerçekleşmesi için kulübünün de izin vermesi gerekiyor. Kulüp yönetimi kesin bir dille transfere izin vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Beşiktaş ve Trabzonspor kulübüne durumu bildirdik ve teşekkür ettik. Görüşmeleri dondurduk” dedi. Fenerbahçe'den transfer ile ilgili kimseyle görüşülmediğini de belirten İlhan Mallı “Fenerbahçe ile hiçbir görüşme olmadı. Zaten Yunus da sezon sonuna kadar Bundesliga'da oynayacak” dedi.

KULÜBÜYLE GÖRÜŞÜYORUZ

Yunus Mallı'nın 30 Haziran'da Mainz ile sözleşmesi sona eriyor. Mainz kulübü genç futbolcuyla sözleşme uzatmak istiyor. İlhan Mallı da Mainz'ın Yunus ile sözleşme uzatmak istediğini belirterek ”Kulübü bu isteğini bize iletti. Görüşmelerimiz de sürüyor. Daha bir anlaşmaya varılmadı. Mainz dışında da Bundesliga'dan başka kulüpler de resmen transfer teklifinde bulundu. Ancak kulüplerin ismini veremem” dedi. Mainz formasıyla 2011 yılından beri Bundesliga oynayan 22 yaşındaki Yunus Mallı, Alman U 21 milli takımının da kadrosunda yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!