Son fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Son fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2006 00:00

Stuttgart yakınlarında trafik kazasında ölen üç Türk gencinden biri olan Metin Kazar, kazadan önce ağabeyi Mesut ve kız kardeşi Mine ile havaalanına gittiler. Ağabey Mesut, \"Üç kardeş son bir hatıra fotoğrafı çekildik. Ölüm haberi ile yıkıldım. Türkiye\'ye uçan kız kardeşim Mine, Metin\'in öldüğünü telefonda öğrendi\" dedi.

Haberin Devamı




Üç kardeşin birlikte son fotoğrafı
Almanya'da geçtiğimiz hafta Wildberg Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölen dört gençten biri olan Metin Kazar'dan (22) geriye sadece, kazadan bir kaç saat önce çekilen son bir fotoğrafı kaldı. Adanalı ağabeyi Mesut (28) ile birlikte Stuttgart Havaalanı'na giden Metin, burada tatil için Türkiye'ye uçan kız kardeşi Mine'yi (22) uğurladı. Tekrar eve dönen Türk genci daha sonra saat 19.00 gibi yakın arkadaşları ile otomobille gezmek için dışarıya çıktığında trafik kazası geçirdi. Deckenpfronn'daki kazada Metin'in yanı sıra İtalyan kız arkadaşı Josephine (24), Bolulu Cihan Aydemir (20) ve Yozgatlı Yusuf Fakılı (20) öldü.

SON KEZ VEDALAŞTILAR

Halen Adana'da bulunan ağabey Mesut olay gününü anlatırken "Kazadan saatler önce kardeşimiz Mine'yi havaalanına götürdük. Mine Türkiye'de bir ay izin yapacaktı. Hepimiz çok neşeliydik. Metin, kardeşi Mine'ye sarılarak 'Yakında görüşmek üzere, sana iyi yolculuklar' dedi ve ikisi vedalaştılar. Üç kardeş bir hatıra fotoğrafı çektirelim dedik. Fotoğraf makinesini yanımızdan geçen bir kişiye verdik ve o fotoğrafı çektirdik" dedi. Üzüntüden konuşmakta bile güçlük çeken acılı ağabey, kardeşi için önceki gün memlekitleri Adana'da mevlit okuttuklarını da belirtti.

YIKILDIM

Ağabey Mesut, olay günü komşularının kendisini telefonla arayarak yakın bir bölgede kaza olduğunu söylediklerini belirtirken "Hemen kardeşimi aradım. Fakat telefona çıkmadı. Daha sonra kaza geçirenin Metin olduğunu öğrendim ve olay yerine gittim. Ben vardığımda kardeşim çoktan ölmüştü. O an yıkıldım" dedi.

İlk yardım ekiplerinin dört genci kurtarma çabası içinde bulundukları Mercedes marka aracı ikiye ayırdıklarını da hatırlatan Mesut Kazar, "Türkiye'ye uçan kız kardeşim Mine, Metin'in öldüğünü telefonda öğrendi ve yıkıldı. Yakında askere gitmeyi planlayan kardeşim Metin'in aşırı hız yapması sonucu aracın karşı şeride geçip, karşıdan gelen başka bir araçla çarpıştığını öğrendik. Kardeşimin alkollü olduğu söylentileri yalan. Bu yapılan kan testinde ortaya çıktı" dedi.

Ahmet ATAK - Mehmet KILINÇ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!