Skyliners ULEB'de kayıp: 65-67

Güncelleme Tarihi:

Skyliners ULEBde kayıp: 65-67
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2007 18:41

Murat Didin´in çalıştırdığı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners ULEB Cup'ta Polonya ekibi Anwil Wloclawek'e değişme hatası yapılınca bir basket farkla yenildi: 65-67. İlk yarısı 39-39 kapanan karşılaşmada Didin'in Skyliners'i ULEB'te ikinci maçınıda yenilgiyle kapadı

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Basketbol Ligi ekibi Frankfurt Deutsche Bank Skyliners, ULEB Cup'ta ilk yarısı 39-39 berabere kapanan karşılaşmada Polonya temsilcisi Anwil Wloclawek'e kendi sahasında 67-65 mağlup oldu. 2 Bin 160 seyircinin izlediği Frankfurt-Höchst Ballsporthalle'deki maça sakat uzunu Arschibong yerine ilk kez yeni transfer Meeking ile çıkan Skyliners ilk periyotu Derrick Allen ve Pascal Roller'in etkili oyunu ve sayılarıyla 17-15 önde kapadı.

SON ÜÇ SANİYEDE DEGİŞME HATASI

İlk yarısı 39-39 berabere kapanan karşılaşmada son üç saniyeye 65-65 berabere girildi. Top kendilerinde iken Skyliners'li Jimmies Hunt'un acele edip 6. oyuncu olarak sahaya girmesi rakibe iki faul atışı kazandırdı. Polonya ekibi bu iki atışı sayıya çevirip maçtan 67-65'lik skorla galip ayrılmasını bildi.

Anwil'de 20 sayı kaydeden Pluta Andrezej takımının en skoreri olurken, Skyliners'te Allen (21), de Mello (14), Roller (10), sayı kaydettiler.

HATA ACI VERİYOR

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Murat Didin, '' Değişme hatası yüzünden kaybetmek tabiiki acı veriyor. Bir sezonda belkide bir kez gelebilecek bu hatayı sadece Hunt`a yüklemek yanlış. Koç olarak benimde görevim, gözümü daha iyi açıp o hatanın olmamasını sağlamak olmalıydı. Fakat hata oldu. Geri dönüş yok. Artık gelecek maçlara bakmamaz lazım'' dedi.

Skyliners 17 Kasım Cumartesi günü saat 19.30'da deplasmanda Ludwigsburg ile oynayacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!